Ambulante begeleiding

 

Ambulante begeleiding

Bij Ons Zorgbureau begrijpen wij dat sommige cliënten graag zelfstandig willen wonen, maar hierbij wel extra ondersteuning kunnen gebruiken. Daarom bieden wij ambulante begeleiding aan om onze cliënten te ondersteunen in hun dagelijks leven.

Onze ambulante begeleiding is volledig afgestemd op de individuele behoeften en wensen van onze cliënten. Wij bieden ondersteuning op diverse vlakken, zoals het op orde brengen van administratie, het onderhouden van sociale contacten, het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het verbeteren van de zelfredzaamheid. Ook bieden wij ondersteuning bij praktische zaken, zoals het regelen van financiën en het vinden van passend werk of dagbesteding.

Onze begeleiders zijn deskundig en ervaren in het ondersteunen van cliënten met diverse hulpvragen en achtergronden. Zij bieden de juiste begeleiding en ondersteuning om onze cliënten te helpen bij het bereiken van hun doelen en het ontwikkelen van hun vaardigheden. Wij streven ernaar om onze cliënten zo zelfstandig mogelijk te maken, zodat zij op een veilige en vertrouwde manier kunnen wonen en leven.

Bij Ons Zorgbureau staat de cliënt altijd centraal. Wij bieden maatwerk en passende ondersteuning om onze cliënten te helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen en het vergroten van hun zelfstandigheid. Onze ambulante begeleiding is hierbij een waardevolle aanvulling en biedt onze cliënten de nodige ondersteuning om zelfstandig te kunnen leven.