Dagactiviteitencentrum

 

Ons dagactiviteitencentrum

Bij Ons Zorgbureau begrijpen wij dat dagbesteding een belangrijk onderdeel kan zijn van het dagelijks leven voor cliënten met een indicatie. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot deelname aan groepsactiviteiten in ons dagactiviteitencentrum (DAC).

In ons DAC hebben wij een ruim aanbod van deelnamemogelijkheden aan ontwikkelings-, creatieve- en ontspanningsactiviteiten in groepsverband. Wij houden hierbij altijd rekening met het individuele vaardigheidsniveau en cognitief vermogen van onze cliënten. Zo bieden wij activiteiten aan die passen bij de behoeften en interesses van onze cliënten en stimuleren wij hen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Onze groepsactiviteiten zijn niet alleen gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid van onze cliënten, maar ook op het bevorderen van sociale interactie en het opbouwen van sociale contacten. Zo kunnen onze cliënten samenwerken en ervaringen delen, wat bijdraagt aan een gevoel van verbondenheid en welzijn.

Ons team van deskundige en ervaren begeleiders staat altijd klaar om onze cliënten te ondersteunen en te begeleiden tijdens de activiteiten. Zo zorgen wij voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin onze cliënten zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien.

 
 

Stilteruimte

 
 

Muziek en Dans

 
 

Computerlessen

 
 

Creativiteit

 
 

Koken

 
 

Gezamenlijke eetruimte

 
 

Games/Bordspellen

 
 

Fietsenwerkplaats