Dagbesteding woonhuis

 

Dagbesteding woonhuis

Onze beschermde woonvorm biedt bewoners niet alleen een veilige en vertrouwde omgeving, maar ook de mogelijkheid om hun zelfredzaamheid te bevorderen. Bij ons staat de bewoner centraal en proberen wij een zo comfortabel mogelijke leefomgeving te creëren, waarin iedere bewoner een steentje bijdraagt.

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners praktische vaardigheden aanleren die hen helpen om meer zelfstandigheid te ontwikkelen. Binnen onze beschermde woonvorm bieden wij dan ook verschillende mogelijkheden voor dagbesteding aan. Zo kunnen onze bewoners leren hoe zij hun eigen kamer en de gedeelde ruimtes in de woning schoonmaken en ordenen. Ook bieden wij begeleiding bij het onderhouden van de tuin, het doen van boodschappen en hebben de bewoners de mogelijkheid om maaltijden voor te bereiden zodat onze bewoners deze vaardigheden kunnen verbeteren.

Wij geloven dat het aanleren van deze praktische vaardigheden niet alleen bijdraagt aan de zelfredzaamheid van onze bewoners, maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom staan wij altijd klaar om onze bewoners te begeleiden en te ondersteunen in het ontwikkelen van hun vaardigheden.