Visie & Missie

 
 
 

Visie

Ons Zorgbureau streeft ernaar om de zorgverlening te transformeren en een nieuwe standaard te creëren voor persoonlijke en empathische zorg. Wij geloven dat zorg meer is dan alleen het leveren van diensten. Het gaat om het creëren van verbinding en het ondersteunen van mensen bij het behalen van hun doelen en het vervullen van hun wensen.

Bij Ons Zorgbureau geloven we dat zorg geen alledaagse dienstverlening is, maar een persoonlijk traject waarbij vertrouwen en betrokkenheid van groot belang zijn. We zijn opgericht met de visie om maximaal inlevingsvermogen en affiniteit te bieden aan onze cliënten op het gebied van nazorg, individuele woon- en trajectbegeleiding, ambulante begeleiding, dagactiviteiten en activeringsbegeleiding. Wij streven ernaar om een nieuwe standaard te creëren voor persoonlijke zorg, waarbij we onze cliënten ondersteunen om hun leven zo zelfstandig mogelijk te leiden. Bij Ons Zorgbureau is de cliënt het middelpunt van onze aandacht en werken wij samen met onze cliënten om hun doelen te behalen en hun wensen te vervullen.

Missie

Bij Ons Zorgbureau werken we elke dag aan het realiseren van onze visie door het leveren van hoogwaardige zorg die is afgestemd op de individuele behoeften van elke cliënt. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij we nauw samenwerken met onze cliënten en hun families om te begrijpen wat zij nodig hebben en wat voor hen belangrijk is. Wij bieden niet alleen ondersteuning en begeleiding, maar ook een luisterend oor en een hartverwarmende glimlach.

Onze gecertificeerde zorgprofessionals werken volgens bepaalde kernwaarden die we als uitgangspunt gebruiken voor onze werkwijze. Deskundigheid en flexibiliteit staan bij ons voorop, en wij werken met een vast team van zorg- en hulpverleners zodat er een vertrouwelijke band ontstaat tussen de cliënt en de professional. Bij Ons Zorgbureau gaat het om maatwerk en een warme, persoonlijke benadering. Wij onderscheiden ons door onze betrokkenheid en onze focus op het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor onze cliënten.

Wij hechten veel waarde aan open en korte communicatielijnen met de instanties en cliënten waar we mee samenwerken, zodat we de beste zorg kunnen leveren en kunnen bijdragen aan het welzijn van onze cliënten. Wij zijn er voor onze cliënten, altijd en overal, en streven ernaar om de zorgervaring te verbeteren. Bij Ons Zorgbureau gaan wij verder waar anderen stoppen!